Мебели от масивна дървесина

Лима Стил ЕООД

Лима Стил ЕООД е регистрирана през 2003 г., като наследник на фирма ЕТ МГ-20 гр.Троян, създадена 1995г. Основната дейност на фирмата е насочена към задоволяване потребностите в сферата на обзавеждането. Производствената база се намира в гр.Троян, регион с доказани традиции в създаването на мебели от масивна дървесина. В тази връзка, приоритет в производството ни имат естествените материали – чам, липа, бук, дъб, череша, ясен, орех, но, освен тях, използваме и mdf с естествено или ламинирано покритие; пдч с естествено или ламинирано покритие; слоеста дървесина ; шпервани плоскости.

За гарантиране качество и надеждност на нашата продукция, разчитаме на водещи фирми за обков и консумативи. Търговската дейност се извършва, посредством фирмения ни магазин в гр. София, където има разположени мострени изделия.

Съобразявайки се, с желанието за индивидуалност в обзавеждането на всеки дом, ние, предлагаме професионално и компетентно проектиране на съвместни с клиента разработки. За успешното им реализиране, се грижи екип от отговорни специалисти, ангажиран с всички етапи – от снемането на размери до доставката и монтажа.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!